Raúl de Tomás ja ha estat presentat oficialment com a nou jugador de l’Espanyol. El davanter s’ha convertit en el fitxatge més car de la història del club, que pagarà al Benfica 20 milions d’euros més 2,5 en variables.

Raúl de Tomás assumeix la responsabilitat

El davanter ha dit que està molt content d’haver fitxat pel club blanc-i-blau i que arriba amb “la idea de fer història aquí”. El jugador ha dit que des del moment que va parlar amb l’Espanyol, a primers de desembre, va voler venir i que “assumeixo amb responsabilitat” ser el fitxatge més car de la història del club i que “són conscient que tindré molt de pes dins l’equip”. De Tomás s’ha mostrat agraït a l’Espanyol “per la confiança que em va desmotrar”, ja que al Benfica non estava vivint bons moments. De fet, ha dit que “he recuperat la il·lusió i les ganes”.

S’ha definit com “un jugador molt competitiu” i no ha volgut assegurar que l’Espanyol se salvarà, perìo sí que ha dit que “hem de treballar tot junts” i que si és així “tant de bo aconseguim l’objectiu de la salvació”. Ha cabat dient que li agradaria “fer el mateix que va fer Tamudo” al club i que espera tornar la confiança que el club ha depositat en ell.