Els Barcelona Uroloki donaran molt espectacle a la Lliga catalana de futbol americà. Sobretot amb dos noms propis. El defensa Cristian Angulo amb la doble nacionalitat americana i espanyola, i el quarterback mexicà, Marco Durán Quezada.

Victòria clara en el primer partit de Lliga

Marco Durán Quezada només ha necessitat un entrenament per ser l’estrella del primer partit de Lliga que han guanyat als Imperials per un clar 41 a 7. Marco ha donat cinc passades de touchdown, una passada per sumar dos punts i ha aconseguit una anotació de carrera.

Els Imperials, a l’inici del partit, s’han avançat 0 a 7. Però l’alegria els ha durat poc, ja que abans d’acabar el primer quart han aconseguit dos touchdown. El primer d‘Albert López i, el segon, de Guillem Visent.

Albert López ha tornat a anotar en el segon quart i, junt amb la jugada de dos punts de Manuel Rubio, han posat el 21 a 7. Sebastián Cortés, quan faltaven dos segons per arribar al descans, deixava el marcador amb un clar 28 a 7.

La segona part, només dues anotacions més per deixar el marcador en el definitiu 41 a 7. Guillem Visent i el mexicà Marco Durán han estat els autors.