El CB Roser va guanyar el derbi barceloní de la Lliga EBA contra el Martinenc per 59 a 42. El màxim anotador del partit va ser Cortegano pels del Fort Pienc amb 16 punts. Daniel Roure va ser el millor del partit amb 18 de valoració. Pels del Guinardó va destacar Pablo Fontanet amb 12 punts i 16 de valoració.

Primer quart dolentíssim dels dos equips, 9 a 10

El partit va començar amb molts nervis i imprecisions per part dels dos equips. Mostra d’això és que el primer quart va acabar amb un raquític 9 a 10 favorable al Martinenc. Es van notar les nombroses baixes que tenien els dos equips.

El Martinenc només anota 6 punts en el segon quart

Gran inici de segon quart del Roser que va aconseguir un parcial 11 a 0, (20 a 10), en els primers minuts. L’equip d’Hugo González no va entrar en cap moment en el partit, mostra d’això es que només van anotar sis punts en tot el segon quart. Al descans es va arribar amb un 30 a 16 favorable als locals.

El Roser sentencia en el segon temps

En el segon temps, el Roser va dominar el temps del partit i va acabar guanyant per un clar 59 a 42. Tot i la derrota, gran partit de Pablo Fontanet amb 12 punts, nou rebots, una assistència i 16 de valoració. Per part del Roser tres jugadors van estar per sobre dels 10 punts. Adrià Cortegano amb 16, màxim anotador del partit, Pau Isern amb 11 punts i Daniel Roure que a part dels 12 punts va capturar 16 rebots. Va ser el millor del partit amb 18 de valoració.

Amb aquesta victòria el CB Roser es el sisè classificat amb set victòries i cinc derrotes. El Martinenc és setè amb cinc victòries i set derrotes.