Tot i que van acabar l’any amb dos empats i una derrota, el Júpiter ha tornat de les vacances de Nadal més fort que mai i davant del Rubí ha aconseguit la segona victòria consecutiva. Els de Juanjo García tanquen així la primera volta amb victòria, tot i que comencen la segona a la part baixa de la classificació.

L’efectivitat de part del Júpiter a la primera part

Durant els primers minuts semblava que el partit es decantaria de part dels visitants. El Rubí ha començat dominant, però els de la Verneda han sabut aprofitar la primera oportunitat que han tingut. Oscar Vacas ha inaugurat el marcador al minut 6. A partir d’aquí, els locals han pres el domini de la pilota i han pogut crear més oportunitats. També el Rubí ha tingut ocasions al llarg dels primers 45 minuts, però la falta d’encert els ha obligat a marxar al descans amb l’1 a 0 inicial.

Estabilitat a la segona part

La segona meitat ha continuat amb el ritme de l’anterior. L’actuació arbitral ha fet apujar la tensió tant a la graderia com a la gespa en una part marcada per les faltes. El desencert, però, ha seguit de part del Rubí i això ha facilitat les coses als locals que han continuat dominant el partit i que, a més, no han tingut dificultats en recuperar la possessió de la pilota quan l’han perdut. Els de Juanjo García han millorat en atac i han continuat generant ocasions. Aquest cop, però, no han gaudit de l’efectivitat mostrada a la primera meitat. Al minut 90 han anul·lat un gol de Sergio. Es tracta de la segona victòria consecutiva dels de la Verneda que, tot i això, es mantenen a la part baixa de la classificació.