L’any no ha començat amb bon peu pel conjunt hortenc, que ha encarrilat la cinquena derrota consecutiva contra un Can Vidalet clarament superior

Capi estrena el marcador

La UA Horta ha rebut a l’estadi municipal Feliu i Codina el CF Can Vidalet en el primer partit de l’any. El partit no ha començat de la millor manera per al conjunt blanc-i-negre, ja que ha vist com en el minut 13 l’equip rival s’avançava en el marcador amb un gol de Capi. Els barcelonins, però, han estat insistents i en menys d’un minut han creat dues ocasions que haurien pogut portar l’empat. La primera oportunitat ha estat per Andres Varese Nafa, quan ha jugat un u contra u amb el porter que, finalment, Ivan ha pogut aturar. L’autor de la segona ocasió ha estat Nacho Bonet amb un xut contundent des de fora l’àrea, tanmateix la pilota ha acabat en mans del porter. A la mitja part, el marcador s’ha mantingut igual, 0 a 1.

Un Horta sense opcions

La segona meitat s’ha vist marcada per la superioritat del conjunt blanc-i-blau que ha estat qui ha dominat el partit. Els de del Pozo han tingut l’oportinitat per marcar el segon gol, però les jugades no han estat del tot efectives. Capi, l’autor del primer gol, ha estat el jugador que més ocasions ha generat. Per la seva banda, els barcelonins no han tingut ocasions per empatar i han vist com se’ls escaven els tres punts en el primer partit de l’any. L’enfrontament ha finalitzat per 0 a 1. Amb aquest partit, els de horta sumen cinc derrotes consecutives