L'Europa visita el camp de la Grama

L’Europa visitarà aquest dissabte, a les 18.30 h, el camp de la Grama. Per als escapulats pot ser l’última oportunitat per seguir creient que la promoció és possible.

L’Europa necessita retrobar-se amb el gol

L’Europa vol trencar a Santa Coloma la ratxa de dues derrotes consecutives. L’ensopegada davant el Granollers va fer molt de mal i va fer que els graciencs es quedessin a set punts de la promoció. Per tant, contra la Grama als de David Vilajoana només els queda guanyar si volen seguir pensant que jugar la promoció és possible. És urgent que els escapulats millorin l’efectivitat de cara a porteria, ja que les últimes tres jornades no han fet cap gol i això ha provocat que només sumessin un punt dels últims nou possibles.

La Grama vol guanyar per creure en la salvació

La Grama, com l’Europa, tampoc no està per tirar coets. Els colomencs ocupen l’antepenúltima posició a la classificació, per tant són en posicions de descens i han de guanyar si volen seguir creient en la salvació, que ara tenen a set punts. La Grama encadena dues derrotes, l’última al Feliu i Codina davant l’Horta, i com l’Europa només ha sumat un punt dels últims nou possibles.