El Sants no ha pogut sumar els tres punts en la seva visita a Cerdanyola. El conjunt vallesà ha sortit molt endollat i, al minut 10, Yamandú amb una aturada espectacular, ha evitat el primer dels locals. El Sants no es sentia còmode amb la pilota i això ho ha aprofitat el Cerdanyola per assetjar la porteria rival. El primer gol local no s’ha fet esperar i al minut 22 a la sortida d’un córner, Carlos Cano ha obert el marcador. Tot just abans del descans, Fabregat ha pogut establir l’empat a un, però el seu xut l’ha aturat magistralment Dani del Rio.

A la segona meitat, els papers s’han intercanviat i ha estat el Sants qui ha sortit decidit a remuntar el matx. Als cinc minuts de la represa, el remat de cap de Sumarroca ha marxat per sobre del travesser. Amb el pas dels minuts, els santsencs s’han trobat més còmodes sobre el terreny de joc i Gaudioso ha tingut l’ocasió més clara del partit, però la seva rematada s’ha estavellat al pal. El Cerdanyola, però, ha aprofitat les contres per crear perill i a punt ha estat d’establir el 2 a 0 després d’un xut d’Aliaga que refusa Yamandú. En una d’aquestes contres, una gran jugada d’Aliaga l’ha culminada Albert López, i ha establert així el 2 a 0 al marcador. El Sants, per la seva banda, no s’ha rendit i a punt ha estat de retallar diferències Brian, però la defensa vallesana ha tret la seva rematada sota pals.

D’aquesta manera el Sants acumula ja quatre partits sense conèixer la victòria i s’enfonsa a la part baixa de la classificació amb només nou punts.