El Sant Andreu ha estrenat la gespa del Narcís Sala a la Lliga amb una derrota contra el Cerdanyola per 3 a 4 tot i avançar-se amb un gol escandalós de Pochito. Els gols de Max, Barquero i un doblet de Carlos Martínez han fet que els tres punts marxin cap a Cerdanyola del Vallès. Forgas s’ha estrenat amb la samarreta quadribarrada.

Pochito treu les teranyines de l’escaire

Abans del partit, tots dos conjunts han fet un respectuós minut de silenci en memòria de les víctimes del terratrèmol del Marroc. A més a més, el Sant Andreu ha anunciat que el 50 % de la recaptació del matx es destinarà a ajudar el país africà. El primer ensurt l’ha donat el Cerdanyola al minut 7, però Jaime ha respost bé. El Sant Andreu ha portat el domini del pes durant els primers 20 minuts, però sense perill més enllà d’una xilena de Darbra. Fins que Pochito ha dit “prou” i ha fet un golàs de traca i mocador amb una fuetada des de fora de l’àrea que ha netejat l’escaire de la porteria. Una autèntica bogeria de gol.

Max Marcet empata el partit

Josu ha pogut fer el segon en dues ocasions, però el primer cop ha trigat un pèl massa a rematar a porteria i el seu xut ha estat bloquejat i, a la segona, el xut ha passat molt a prop del pal. La manca de punteria l’ha aprofitat Max Marcet per fer l’empat amb un xut llunyà. Galleda d’aigua freda al Narcís Sala. Tot seguit, Darbra ha estat a punt d’unir-se al festival de gols des de casa seva, però el marcador no s’ha mogut més a la primera meitat.

Remuntada dels vallesans

La segona meitat ha començat freda i ben aviat s’ha posat gèlida. Carlos Martínez ha estat més murri que ningú i ha aprofitat una badada defensiva del Sant Andreu per capgirar el marcador. Tocava mastegar fang. Albertito, de cap, ha estat el primer a intentar-ho. Després, Méndez, i, tot seguit, Darbra, però Àlex s’ha guanyat el sou i els ha deixat amb un pam de nas. El cop definitiu ha arribat a 20 minuts del final quan Max Marcet ha deixat tot sol Barquero, que ha fet l’1 a 3 en supera Jaime. Els quadribarrats han intentat empatar una vegada i una altra i, a còpia d’insistir-hi, han retallat distàncies amb gol de Pelegrín a passada de Guzmán en l’afegit. Quedava temps per a l’empat, però ben ràpid, Carlos Martínez ha fet el quart gol. Forgas s’ha afegit a la bogeria de l’afegit amb el 3 a 4 al minut 97, fet que ha donat esperances al Sant Andreu. De fet, el mateix Forgas ha tingut l’empat, però Àlex ho ha evitat amb una gran aturada.