El CE Europa ha encaixat la primera derrota a la Lliga al camp del Torrent. Els escapulats han perdut contra els valencians per 2 a 1. Un gol de Kaiser a la primera part i un altre de Chavarría a la segona ha donat els tres punts als locals. Servetti ha retallat distàncies per als graciencs, que no han pogut empatar.

El Torrent s’avança a la primera part

El partit ha començat sense tenir un dominador clar i els dos equips han intentat tenir el control de la pilota. Els escapulats han buscat el joc per les bandes, però han estat els locals els qui s’han avançat en el marcador en el minut 30 amb un gol de Kaiser, que ha rematat de cap una falta lateral. La reacció dels homes entrenats per Ignasi Senabre ha estat amb un cop de cap de Campeny, però els valencians també han estat a punt de fer el segon amb una jugada de Chavarría, que ha acabat amb un xut creuat a fora. El Torrent ha estat còmode i centrat en defensa i els graciencs no han pogut generar perill en una primera part amb victòria valenciana per la mínima.

Els valencians sentencien el partit a la segona part

A la represa, l’Europa ha sortit bé i Eslava ha pogut marcar amb un xut creuat. El partit ha augmentat la intensitat, però en el minut 59 el Torrent ha marcat el segon gol en una jugada desafortunada de Marc Vito en què Chavarría ha tallat una passada per marcar a plaer el 2 a 0. Quan semblava que el partit acabaria aquí, l’uruguaià Servetti ha retallat distàncies en el minut 77 amb un cop de cap a la sortida d’un córner servit per Àlex Pla. Els escapulats s’han quedat sense temps a la reacció i han acabat sumant la primera derrota de la temporada.