El CE Europa ha debutat amb derrota al Nou Sardenya contra el Deportivo de la Corunya per 1 gol a 2. El conjunt que dirigeix Joan Bacardit ha jugat molt bé el primer partit de la categoria que es juga al Nou Sardenya davant un rival que té com a objectiu pujar de categoria i que la temporada passada va quedar en tercer lloc. Un gol de Mascaró ha posat al davant les gracienques, però les gallegues han remuntat a les acaballes del partit amb gols de Raquel i Laurina.

L’Europa domina la primera part

L’Europa ha començat sense por i Mascaró ha estat a punt de rebre una pilota perillosa. Les escapulades han incomodat les gallegues en un inici de partit igualat en què els dos equips han intentat controlar la pilota. La pressió alta de les dones entrenades per Joan Bacardit ha donat fruits i les gracienques han generat perill a la porteria de les dones d’Irene Ferreras.

La primera mitja hora ha estat de les locals, tot i que l’ocasió més clara del partit al minut 30 ha estat per al Deportivo, però Laurina no ha pogut marcar, perquè la portera s’ha avançat a la davantera gallega. La rèplica de l’Europa l’ha tinguda Pili Porta amb una pilota que s’ha passejat per davant la porteria del Deportivo. Una primera part que, malgrat acabar amb empat a 0, l’Europa no ha notat diferències a la gespa amb les gallegues, que tenen com a objectiu pujar de categoria, amb un gran joc de combinació.

L’Europa s’avança a la segona part però no sentencia el partit

La segona part ha començat amb el premi que mereixia l’Europa a la primera. Una jugada de Patricia Mascaró que obre a la banda per a Sara Navarro que, amb una centrada mil·limètrica, posa la pilota al cap de la mateixa Patricia Mascaró, que fa el primer gol de l’Europa al partit i a la categoria. Les escapulades s’han animat i han continuat dominant la pilota i generant ocasions de perill. El partit s’ha estirat i Alba ha aturat un xut perillós d’Ainhoa.

L’Europa ha pogut fer el 2 a 0, però de mica en mica el Deportivo ha guanyat intensitat i ha creat perill a prop de l’àrea gracienca. De fet, Raquel ha rematat en fora de joc el que hauria estat l’empat de les gallegues en el minut 76. La rèplica de les escapulades ha estat d’Ibra amb un xut creuat que Yohana ha aturat.

Quan semblava que l’Europa s’enduria els tres punts, Raquel ha empatat en el minut 86 després d’una centrada de Laurina. La mateixa Laurina, un minut després, ha fet el gol de la victòria davant unes escapulades que s’han quedat gelades en veure com el Deportivo els ha remuntat un partit que tenien a la butxaca.