L’Espanyol B ha perdut per 1 o 2 contra la Nucia en la segona jornada corresponent a la Segona RFEF. Una derrota en el partit que suposava el debut dels blanc-i-blaus a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

L’Espanyol es refà del gol i empata el partit

Un gol matiner de la Nucia al segon 50 de partit condemnava l’Espanyol només començar l’enfrontament. Mariano Sanz ha aprofitat la primera arribada del conjunt alacantí per posar l’1 a 0 en el marcador. Tot i això, l’Espanyol s’ha sabut refer del gol i al minut 11 Omar ha empatat el partit per als blanc-i-blaus després d’un gran xut des de la frontal de l’àrea que ha enviat al fons de la xarxa.

La Nucia aprofita millor les ocasions i s’endú els tres punts

El conjunt alacantí s’ha imposat a la segona meitat i ha gaudit de més ocasions que els blanc-i-blaus. L’Espanyol B ha abaixat el ritme i la Nucia ho ha aprofitat. Victor Savall ha marcat de cap a pilota aturada i ha posat l’1 a 2 definitiu al marcador. Al minut 81 del partit, Omar Sadik ha estat expulsat després d’una entrada perillosa a un jugador de la Nucia.