L’equip de waterpolo de la UE Horta ha pujat a la Divisió d’Honor, ja que ha guanyat per 15 a 12 al Caballa després de remuntar el 14 a 12 de l’anada a Ceuta. L’exjugador del VK Jug, Leo Cukrov, ha marcat el gol clau quan faltaven sis segons per al final del partit.

D’aquesta manera, la Unió Esportiva d’Horta torna a la màxima categoria del waterpolo espanyol. Els barcelonins ja van jugar a la Divisió d’Honor la temporada 1982-83, quan es va crear aquesta lliga, i van perdre la categoria l’any 1989.

L’Horta s’avança per la mínima al descans

El Caballa ha anat tota l’estona per davant en el marcador, però un minut abans del descans, Roger Brias ha avançat per primera vegada l’Horta en el marcador, 5 a 4. Roger Echevarria ha estat el màxim anotador en el primer temps i peça clau en el segon quart, quan ha anotat dos gols.

Leo Cukrov marca el gol de la victòria

Al tercer quart semblava que l’equip de Pau Brias sentenciava el partit, ja que ha aconseguit un parcial de sis gols a dos, 11 a 6, amb un gran Hugo Castro, que ha anotat tres gols en aquest període. Però l’equip de Ceuta ha pressionat i ha retallat les distàncies fins al 14 a 12. Llavors ha aparegut el jugador croat, Leo Cukrov, qui, quan faltaven sis segons, ha marcat d’esquenes a porteria per donar l’ascens a l’Horta.