Barça Athletic Copa Campions juvenil

El Barça ha aconseguit emportar-se la Copa de Campions després d’11 anys. El conjunt dirigit per Óscar López s’ha imposat per 2 a 0 a l’Athletic Club de Bilbao a la Ciutat Esportiva de Las Rozas, a Madrid. Aquest títol permet considerar l’equip juvenil barcelonista com el millor de tot l’estat.

Un Barça superior

El Barça s’ha trobat amb un problema només començar el partit: la lesió d’Stanis Pedrola, que ha hagut de ser substituït per Saidou al minut tres de partit. El filial barcelonista ha dominat la possessió i quan l’Athletic ha començat a treure’s de sobre la pressió, ha arribat el gol d’Álex Valle en el minut 24. La jugada del lateral barcelonista ha tingut la complicitat d’una assistència increïble de Víctor Barberà qui, d’esperó, ha fet bona part de la feina en el gol de Valle.

Incertesa en el marcador fins al descompte

La segona meitat ha començat amb una altra mala notícia. Arnau Cases ha hagut d’entrar per Chavi Riad, lesionat. El conjunt juvenil barcelonista s’ha mantingut còmode amb la pilota i ha pogut marcar el segon gol de l’enfrontament en un parell d’ocasions. Tot i això, l’Athletic també ha buscat l’empat i ha fet patir els aficionats barcelonistes. Els dos conjunts han pogut canviar el signe del partit fins al temps afegit, quan Fermín ha fet el 2 a 0 en el minut 94.