Partit entre el Caballa i la UE Horta

La UE Horta ha perdut per 14 a 12 davant el CN Caballa en el partit d’anada de la final del play-off d’ascens a la Divisió d’Honor masculina de waterpolo. El conjunt de Pau Brias haurà de remuntar els dos gols el pròxim dissabte, 4 de juny, si vol jugar a la màxima categoria la pròxima temporada.

Bon inici del Caballa

El partit ha començat molt bé per als interessos de l’Horta. Roger Echevarria ha fet el primer gol del partit, però el Caballa ha reaccionat i al final del primer quart els ceutins ja guanyaven per 4 a 2. En el segon quart, la UE Horta ha millorat en atac. Els gols d’Hugo Castro, màxim golejador del partit amb cinc gols, Daniel Ivaylov i Leo Cukrov han permès als barcelonins arribar al descans amb un ajustat 6 a 5.

L’Horta ho intenta, però no remunta

En el tercer quart, el conjunt de Pau Brias ha aconseguit capgirar el marcador amb el 8 a 9. El Caballa, però, ha pogut arribar a l’últim quart amb un empat a nou que ho deixava tot pendent dels últims vuit minuts. En aquest darrer període, l’equip de Sergio Aguilera ha estat més inspirat de cara a porteria i gràcies a un parcial de 5 a 3 ha aconseguit endur-se el partit per 14 a 12.

El pròxim dissabte, 4 de juny, a les 13.30 h, la piscina de l’Horta acollirà el partit de tornada i que decidirà quin dels dos, Horta o Caballa, serà equip de la Divisió d’Honor masculina la pròxima temporada. Serà el segon partit dels play-off que els hortencs disputaran amb el factor piscina a favor.