El CN Atlètic-Barceloneta ha aconseguit el cinquè lloc a la Champions de waterpolo després de superar el Hannover per 10 a 12. Els mariners acaben amb bona boca la final a vuit disputada a Belgrad.

El Hannover, amb avantatge fins al descans

El partit ha començat amb avantatge del conjunt alemany, que s’ha imposat per 2 a 0 en el primer parcial. En el segon, els jugadors d’Elvis Fatovic han reaccionat i han aconseguit un 0 a 3 per tal d’obtenir el primer avantatge en el marcador. Tot i això, el Hannover no ha volgut marxar al descans sense dir-hi la seva i ha fet dos gols més per mantenir-se per davant, 4 a 3 al descans.

Reacció barcelonina

L’Atlètic-Barceloneta ha reaccionat en el tercer quart, amb un parcial de 2 a 6 que ha permès els mariners marxar a l’inici de l’últim quart amb un avantatge de tres gols, 6 a 9. La profunditat de banqueta del conjunt mariner ha estat clau en aquest partit, a més de l’efectivitat cap a porteria. A l’últim període només ha calgut mantenir les distàncies per aconseguir la cinquena plaça a la Champions de waterpolo.