Barça Cadis

El Barça ha aconseguit una victòria molt treballada davant el Cadis. Els blaugrana s’han imposat per 2 a 0. El gol de Pedri, el primer, ha arribat en el tram final del partit i el de Ferran Torres, el segon, en el temps afegit. Els de Xavi Hernández han tingut el domini de la pilota, però els ha costat molt trobar espais a l’ordenada defensa del Cadis.

El Barça domina, però no troba espais

El Barça ha tingut el domini i la pilota, però la primera ocasió ha estat pel Cadis amb una rematada de Fali. A partir d’aquí els blaugrana han gaudit d’un parell de bones ocasions amb rematades d’Oriol Romeu i Jules Koundé. Els de Xavi Hernández han intentat trobar escletxes a la defensa gaditana, però ho han fet en poques ocasions. Pedri en el segon pal ha rematat amb el cap, però Ledesma ha aturat sense gaires problemes i després ha estat Lewandowski, qui ha fregat el gol. L’ocasió més clara ha arribat en el minut 28. Lamine Yamal, que ha estat titular, ha fet un xut col·locat, però Ledesma amb una molt bona intervenció ha desviat la rematada a córner. El Cadis, que esperava la seva oportunitat al contraatac, l’ha tingut en els peus de Roger Marti, però Ter Stegen ha salvat el gol. I fins el final de la primera part ha seguit el domini del Barça, però sense trobar espais per fer mal als de Sergio González.

Pedri i Ferran donen la victòria

La segona part ha començat amb un bon xut de Lamine Yamal, que una vegada més ha rebutjat Ledesma. El Barça ha sortit una mica més entonat i Koundé i Oriol Romeu haurien pogut inaugurar el marcador, però el Cadis al contraatac ha tingut una molt bona ocasió, Alcaraz ha xutat desviat. Primers minuts molt intensos i Gavi amb el cap ha enviat la pilota al travesser. El Barça ha seguit sense trobar escletxes i els gaditans han tornat a generar perill a través de Chris Ramos. Els blaugrana han continuat sense moure la pilota amb rapidesa i en cap moment han trobat la passada interior per superar l’ordenada defensa del Cadis. Abde, que ha entrat a la segona part, ha posat a prova a Ledesma i el porter gadità ha respost perfectament enviant el xut a córner. La insistència del Barça ha tingut premi en el minut 82. Una assistència de Gündogan l’ha solucionat Pedri tirant-se al terra per fer l’1 a 0. A partir d’aquí, el Cadis ha estirat línies i ha disposat d’ocasions per empatar. Això sí, l’àrbitre ha anul·lat un gol a Ansu Fati per fora de joc de Lewandowski. Ja en el temps afegit Ferran Torres amb espais ha fet el 2 a 0.