L’Europa ha perdut el Trofeu Vila de Gràcia després de veure com el Vila-real ha guanyat el partit per 2 a 4. L’encert i efectivitat de les castellonenques en la primera mitja hora ha estat clau perquè s’enduguessin el partit.

Cinc gols a la primera part

Després d’uns primers minuts de domini altern, gerra d’aigua freda al Nou Sardenya, ja que Ainoa, amb un xut que ha entrat per l’escaire, ha fet el 0 a 1 pel Vila-real. El gol ha donat confiança a les castellonenques i Kanteh ha posat a prova Alba, que ha aturat la rematada. La portera gracienca no ha pogut fer res davant Tere, que ha aprofitat una mala sortida de pilota de l’Europa per fer el 0 a 2. I al cap de mitja hora de joc ha arribat el tercer del Vila-real. Tere ha fet el segon del seu compte particular. Això sí, només un minut més tard Clara ha retallat diferències per a l’Europa amb l’1 a 3. La intensitat i l’encert de cara a porteria ha continuat i Clara, al minut 38, ha fet el 2 a 3 amb un xut des de la frontal de l’àrea.

Segona part més tranquil·la

Els primers minuts de la segona part han estat igualats i la primera aproximació amb perill l’ha tingut l’Europa. Ha estat Magda, que s’ha quedat sola davant la portera Elena de Toro, però no l’ha poguda superar. Les gracienques han viscut bons moments de futbol i han generat diverses opcions de gol, però el Vila-real ha aconseguit marcar. Soldevila, de cap, al minut 70, ha fet el 2 a 4. Un resultat que al final ha estat el definitiu.