L’Europa ha aconseguit el bitllet per a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta. Els escapulats s’hi han classificat després de guanyar per 0 a 1 el Castelldefels. El gol d’Adri Gené serveix als de Gràcia per arribar, per quart cop a la seva història, a les semifinals de la competició. A més de l’Europa, també hi estan classificats l’Olot, l’Andorra i l’Hospitalet.

Adri Gené, el més incisiu

L’Europa ha estat l’equip que ha generat més perill a la primera part. Adri Gené ha estat el jugador més incisiu. Primer, ha posat a prova el porter Antonell i, després, ha servit una passada a Servetti, que ha creuat massa la pilota. El premi a les ocasions creades ha arribat al minut 37, quan Adri Gené amb un gha superat Antonell amb un gran xut i ha marcat el 0 a 1.

Vito salva l’Europa

A la segona part les forces s’ha equilibrat. Els barcelonins haurien pogut fer el segon gràcies a Cano i Servetti, però no ho han fet i han estat a punt de pagar-ho ben car. El Castelldefels ha buscat el gol de l’empat i Marc Vito, amb un parell de mans providencials, ha salvat el gol dels del Baix Llobregat. En acabat l’àrbitre ha anul·lat un gol a Bermeu per fora de joc, i al tram final Carlos Cano ha estat a punt de fer l’empat. L’Europa ha resistit i ara ja espera rival a les semifinals de la Copa Catalunya.