Camp_Nou_públic
Camp_Nou_públic

El Barça busca la manera d’omplir l’Estadi Olímpic de Montjuïc després que no hi hagi hagut la demanda d’abonaments que esperaven. La nova fórmula pretén captar els socis de fins a 30 anys oferint entrades a 20 i 25 euros per a partits de Lliga i de la fase de grups de la Champions.

Entrades per a captar els socis més joves

A partir del 4 de setembre el club blaugrana posarà a la venda un paquet de localitats a preus assequibles que només podran adquirir els socis i les sòcies de fins a 30 anys. Aquesta promoció serà per als partits de la fase de grups de la Champions League i per als partits de la primera volta de la Lliga que el primer equip jugarà a casa contra el Betis, el Celta, el Sevilla, l’Alabès i l’Almeria.

Les entrades es podran sol·licitar des de la confirmació de l’horari de cada partit fins a exhaurir-ne la disponibilitat, tindran uns preus de 20 i 25 euros i correspondran a les zones de gol i córners. Hi haurà un formulari habilitat al web del club des d’on es podrà fer la petició d’aquestes entrades. Els socis i les sòcies que tinguin entre 15 i 30 anys podran demanar conjuntament tres entrades més, totes per al col·lectiu social jove. Als socis i sòcies de menys de 15 anys els haurà d’acompanyar un altre soci o sòcia més gran de 18 anys. En el cas que l’acompanyant tingui més de 30 anys, també podrà sol·licitar una entrada en aquest formulari.

Superheroi Messi: el fabulós anunci que el compara amb personatges de Marvel abans del seu debut
La bogeria a l’Argentina pel debut de Messi amb l’Inter de Miami ha comportat un anunci de pel·lícula