aitana bonmati espanya

Aitana Bonmatí, futbolista del Barça, ha tornat a regalar una obra d’art en l’estrena de la selecció espanyola al Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda. Espanya s’ha imposat sense problemes en el seu debut a Costa Rica amb una golejada per 3 a 0. La gran protagonista del matx ha estat Aitana Bonmatí, amb un recital de futbol que la torna a situar com a una de les grans candidates a la Pilota d’Or.

Aitana Bonmatí ha fet el segon gol d’Espanya en una acció estel·lar, amb un control increïble amb l’esperó que li ha permès culminar una jugada amb un xut enroscat al pal llarg. Una acció digna de les escollides, gairebé imperceptible als ulls, però totalment efectiva. Una nova mostra d’orfebreria de la qualitat tècnica d’Aitana Bonmatí. El present és seu, i el futur, també.

Alexia Putellas també debuta al Mundial

Alexia Putellas també ha tingut l’oportunitat de debutar al Mundial amb la selecció espanyola. La capitana del Barça fa història en disputar el seu tercer mundial com a futbolista. Davant Costa Rica, la de Mollet del Vallès ha gaudit de 15 minuts, després d’entrar al terreny de joc al minut 78 de partit. Els gols d’Espanya han estat de Valeria del Campo, en pròpia porta, Aitana Bonmatí i Esther González.