El debut de Leo Messi amb l’Inter de Miami s’ha convertit en un esdeveniment mundial, però és a l’Argentina on ho estan vivint amb més passió. Després de guanyar el Mundial de Qatar, Messi ja és a l’altar dels déus, i tot el que fa és seguit pels mitjans i pels aficionats. És per això que una de les televisions de referència, TyC Sports, ha fet un anunci del partit de debut de l’argentí. Un anunci a l’estil argentí, amb conya, sorna i emotivitat.

Als Estats Units, superherois de Marvel

L’anunci comença en anglès, dirigint-se als aficionats nord-americans, “Hey, you”. “Sabem que us agraden les històries de superherois, però mai n’heu conegut un com aquest”. Un inici prometedor, que barreja la ja mítica música de les pel·lícules de Marvel de fons.

A partir d’aquí van barrejant imatges de Messi amb conceptes identificables a superherois, fins i tot en un moment fan referència al Barça, quan diuen, “és capaç de vèncer els més poderosos del món” i ensenyen una imatge del marcador del Camp Nou, en què es veu un FC Barcelona 5 – 0 Reial Madrid.

Capità d’Amèrica vs. Capità de l’Argentina

El final és apoteòsic. Sobre imatges del famós Capità Amèrica, una institució als Estats Units, diuen “ja coneixeu al Capità d’Amèrica, ara coneixereu al Capità de l’Argentina” i apareixen les lletres en què habitualment hi diu Marvel, que aquest cop hi diu Messi.

Veurem si el debut de Messi és de pel·lícula, de moment, l’expectació creada està al nivell Hollywoodià.

@tycsports

Prepárense para el Capitán de Argentina 🇦🇷

♬ sonido original – TyC Sports