El Martinenc ha sumat la primera victòria a la Lliga. Els del Guinardó s’han imposat per 2 a 1 al Reus B.

Tot i començar amb dubtes, el Martinenc ha sabut guanyar terreny conforme passaven els minuts. Roland Garros volia marcar i ja ensumava el gol des de l’inici. Ha avisat en un parell d’ocasions que no han entrat per ben poc.

El porter Buetas ha tornat a ser protagonista, perquè mai ha deixat d’esperonar els companys però també perquè ha estat molt atent a les ocasions dels reusencs, com el potent xut que ha connectat Reina i que ha blocat sense problemes.

De tota manera, el Reus B és el que s’ha avançat en el marcador. Forgas he fet el 0 a 1 engaltant un bon cacau des de la frontal.

El Martinenc rep el Reus B

La reacció dels barcelonins ha estat gairebé immediata. Abans del descans ja havia capgirat el marcador.

Roland Garros ja no ha fet més avisos i ha transformat l’empat. Ha rebut una gran passada a l’espai bombejada i no ho ha dubtat ni un segon, ha col·locat la cama per connectar un tir creuat que ha foradat la xarxa de Chechu.

Amb l’empat a un semblava que s’arribava al descans però David López, en la darrera jugada, ha marcat el 2 a 1 definitiu. Una centrada de Marçal l’ha finalitzat López de cap sense oposició.

A la segona part el marcador ja no s’ha mogut tot i que les millors ocasions han estat pel Martinenc. Roland Garros ha tingut la opció de fer el tercer sol davant el porter però el seu xut ha marxat per sobre del travesser i Peque, que ha sortit a la segona part, també hauria pogut eixamplar la diferència.

El Reus B ha completat un partit en què ha anat de més a menys, encara que ha apretat en els darrers minuts per forçar l’empat. El tècnic del Martinenc, Miguel López, ha estat expulsat per protestar una falta en la qual l’àrbitre no hauria mostrat una possible segona targeta groga al capità reusenc, Modest, que hauria deixat amb deu homes sobre el terreny de joc al conjunt visitant en els darrers minuts.

El Martinenc suma doncs aquesta primera victòria i la setmana que ve té una jornada de descans. D’aquí a quinze dies rebrà al seu camp el Terrassa.