El Club Esportiu Europa ha perdut, per la mínima, davant el Llagostera. Un gol de Moussa a la primera part ha fet que els tres punts es quedessin a la Costa Brava.

Gol polèmic del Llagostera

La primera ocasió clara del partit ha estat per al Llagostera. Amantini, des de la frontal de l’àrea petita no ha encertat a rematar. En canvi, qui sí que ha fet gol ha estat Mousa, al minut 26. La jugada, però, ha estat molt protestada pels escapulats per una possible falta a Prats que l’àrbitre no ha xiulat.

Deu minuts després, l’Europa ha empatat, però l’àrbitre ha anul·lat el gol de Gabi per fora de joc.

Domini infructuós de l’Europa

A la segona part, l’equip de David Vilajoana ha avançat línies buscant el gol de l’empat. Oumar, als vuit minuts de la represa, n’ha tingut una de molt clara. I 10 minuts més tard ha estat Alfons Serra qui l’ha tinguda. El domini escapulat de la segona part, però, no ha tingut la recompensa del gol.

Amb la derrota, l’Europa trenca una ratxa de quatre jornades sense perdre. L’última derrota dels escapulats va ser davant el Prat, i també per un ajustat 1 a 0.