La Unió Atlètica d’Horta ha perdut davant el Granollers i no ha pogut continuar amb la ratxa de resultats de les últimes jornades. L’equip de Nacho Castro ha caigut per 2 gols a 1.

Una part per a cada equip

El Granollers s’ha avançat ben aviat. Als 9 minuts de partit, Darbra s’ha plantat sol davant Santaló i l’ha superat amb un toc suau. Els vallesans haurien pogut ampliar distàncies amb un xut de Xavi Civil que ha sortit llepant el pal de l’Horta.

A la segona part, l’Horta ha anat a buscar l’empat. Però els homes de Nacho Castro no han estat inspirats de cara a la porteria local. El Granollers també ha tingut la seva opció de marcar. El xut d’Oriol Molins, però, l’ha desviat Jordan a córner.

La segona, per a l’Horta

Però la més clara de la segona part ha estat per a l’Horta. Guillem, al minut 66, ha xutat al pal. I quan més atacava l’Horta, ha arribat el segon gol dels locals. Els de José Solivelles han aprofitat una pilota perduda al mig del camp per fer el segon. L’autor, Martí Serra.

L’Horta, i gràcies a Narcís Barrera, ha retallat distàncies quan quedaven set minuts per acabar. Però els hortencs no han aconseguit més gols i al final tornen de Granollers sense cap punt a la butxaca.

Amb la derrota, l’Horta trenca una ratxa de dues jornades consecutives guanyant després de les victòries davant el Llagostera i el Terrassa.

Les valoracions de Nacho Castro