La UE Sant Andreu ha aconseguit un punt que de ben segur té gust de poc, sobretot per l’empat del líder, l’Europa, a casa contra el Vilafranca. Els quadribarrats han empatat gràcies a un golàs de Martí Alonso i han tingut ocasions com per guanyar, però no han tingut sort de cara a porteria.

El Vilafranca s’avança

El partit ha estat força igualat amb una primera meitat amb més domini dels conjunt quadribarrat, que ha tingut ocasions per acabar amb un gol al sarró. Tot i això, les ocasions no han donat els fruits. Sergi Arranz n’ha tingut una de molt clara que no ha convertit de miracle. Però quan perdones, el futbol és moltes vegades cruel. I al Narcís Sala un penal innocent a l’àrea andreuenca ha suposat el 0 a 1 que ha marcat Marc Nierga i que ha transformat el xut des dels onze metres per certificar el triomf momentani de l’equip gironí.

Golàs de Martí Alonso

A la segona meitat, el Sant Andreu ha intentat buscar l’empat, però el Peralada, a la contra, tenia molt de perill. L’empat ha arribat en el minut 76 gràcies a un golàs de Martí Alonso, que ha enviat el xut a l’escaire de la porteria del Peralada. El gol ha donat ales al Sant Andreu, que buscava el gol del triomf amb insistència. Un xut al travesser de Martí Alonso ha estat a punt de significar el 2 a 1, però el marcador ja no ha canviat.

El partit sencer a Twitch