El Lima Horta ha perdut a casa davant el Celta Zorka Recalvi per 64 a 77 en el partit corresponent a la jornada 19 de la Lliga Challenge. Les barcelonines continuen a la part baixa de la classificació amb set victòries i 12 derrotes.

El Lima, de menys a més

El Lima ha començat millor que el rival i han aconseguit marxar per 22 a 17 al final del primer quart. El ritme anotador de les locals ha baixat i el Celta ho ha aprofitat per empatar i posar-se per davant. Al descans, les gallegues ja guanyaven 34-35. Des de llavors, l’equip de Sergio Manzano ha anat a remolc al marcador. Mitjançant el domini del rebot ofensiu i una bona defensa, l’equip gallec s’ha pogut imposar al Lima amb el 64-77 final. La polèmica no ha faltat a la cita i les locals s’han queixat de l’arbitratge.

La salvació, l’objectiu de la temporada

Amb aquest resultat, el Lima Horta suma 12 derrotes per set victòries, i continua a la part baixa de la classificació. L’entrenador, Sergio Manzano, considera que “s’ha competit contra un rival que no és de la nostra lliga” i que l’objectiu de la temporada “sempre ha estat la permanència. Per aconseguir-la, haurem de buscar alguna victòria més.”