El Barça Rugbi ha guanyat el Rugby Turia per 26 a 7 i són segones a la classificació per darrere del Getxo. Ara mateix disputarien el play-off d’ascens a la Lliga Iberdrola contra les basques. Les anotadores han estat Mireia Martínez, en dues ocasions a la primera part, i Pau Leon i Elena Comadran a la segona part. Carlota Pardo ha anotat per al Turia.

Mireia Martínez envesteix el Turia

La gran protagonista de la primera part ha estat Mireia Martínez amb dos assaigs per potència. Amb aquestes dues anotacions, més els xuts a pals transformats per Pau León i Axelle Ramon, han posat el 14 a 0 al descans. L’equip dirigit per Aroa González ha estat molt superior a les valencianes.

Continua la superioritat blaugrana

La segona part ha seguit la tònica de la primera. Al minut 47, gran assaig de Pau León que marxa de totes les rivals per velocitat. Vuit minuts després, Elena Comadran ha aconseguit un nou assaig per a les barcelonines. Axelle Ramon ha transformat el xut i ha posat un clar 26 a 0 al marcador. A les acaballes del partit, Carlota Pardo ha aconseguit l’assaig de l’honor per al Rugby Turia.

Mercè Viñals torna a trepitjar un camp de rugbi

L’altra gran notícia per a l’AVR FC Barcelona ha estat el retorn de la jugadora Mercè Viñals, que va patir una lesió greu que l’ha tingut allunyada dels terrenys de joc vuit mesos. A més, ha sortit a l’equip titular i ha demostrat que la lesió ja és cosa del passat. De ben segur que serà un gran reforç per afrontar la recta final de la temporada.