El Martinenc Bàsquet ha aconseguit un triomf molt important contra el Navàs (68-50), un equip que es trobava empatat amb el conjunt barceloní a la classificació. Un bon segon quart i la qualitat de Samake, que ha frenat la reacció dels osonencs, han permès la victòria dels del Guinardó, que sumen nou partits guanyats i cinc derrotes a la classificació.

Primera meitat amb un Martinenc intens

El primer quart ha estat força igualat amb petits avantatges per part de tots dos conjunts, però en el segon, el Martinenc ha aconseguit avançar-se gràcies a una bona defensa i a l’encert de cara a cistella, cosa que ha permès que els del Guinardó s’avancessin per 10 punts de diferència, 23 a 13. El partit ha entrat en una dinàmica amb intercanvi de cistelles que ha deixat l’enfrontament amb un 34 a 23 favorable al Martinenc.

Reacció del Navàs i sentència local

El Navàs, després del descans, ha augmentat la intensitat defensiva, i els ha permès reaccionar en el marcador. El conjunt manresà s’ha apropat al Martinenc (42-37), però la qualitat individual de Samake ha permès que la distància es mantingués gràcies a un triple i a una cistella amb el temps gairebé exhaurit al final del tercer quart (47-37).

L’últim període ha estat molt plàcid per a l’equip entrenat per Hugo González, que ha anat ampliant diferències davant el conjunt osonenc. Al final, el Martinenc ha acabat imposant-se per un clar 68 a 50, que els permet sumar la novena victòria de la temporada.