Gerard piqué

Gerard Piqué ha estat la gran novetat a l’entrenament d’aquest dimecres al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El central treballa per tornar al més aviat possible. Ara mateix afronta la part final de la recuperació i ha fet part del treball amb la resta de companys, que no han marxat amb les seves respectives seleccions. El proper partit del Barça serà aquest dilluns 5 d’abril al Camp Nou davant el Valladolid.

S’espera a Gerard Piqué pel Clàssic

La idea tant amb Sergi Roberto, que igual ja podria tenir minuts contra els castellans, com amb Gerard Piqué és que el tècnic Ronald Koeman els pugui tenir a disposició per al Clàssic, el dissabte 10 d’abril, i també per a la final de la Copa del Rei davant l’Athletic Club, del dissabte 17 d’abril.

Piqué es va lesionar el dimecres 3 de març en el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei al Camp Nou contra el Sevilla. El defensa va marcar el segon dels blaugrana en el temps de descompte del partit i el gol va servir per forçar la pròrroga. Va ser a l’inici del temps extra quan es va fer un esquinç al genoll dret. És d’aquesta lesió que ara ha entrat en l’últim tram de la recuperació.