Supercross freestyle Barcelona

Ja ha passat un any des que més de 10.000 persones es van aplegar al Palau Sant Jordi per veure en directe, i després de 10 anys que no es feia, l’espectacle més gran de supercròs i freestyle que pot veure’s en un recinte cobert, i enguany torna. Aquest 2019 l’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 23 de novembre a partir de les sis de la tarda i comptarà amb la participació dels millors especialistes, els pilots americans.

El número 1 mundial a Barcelona

Aquest any el Supercross de Barcelona forma part del prestigiós SX Tour, un dels millors campionats que es disputen a Europa, amb la qual cosa el nivell de la graella s’ha incrementat de manera exponencial. Encapçalarà la llista de pilots el número 1 mundial, Tom Pagés. El francés establert a Girona tornarà al Sant Jordi. Un dels riders més tècnic i imaginatiu del freestyle farà les delícies del públic que vagi fins a la muntanya olímpica. D’altres noms destacats que hi participaran són el líder actual de la general i triple campió d’Europa de supercròs, el francès Gédric Soubeyras, i el flamant guanyador d’aquest any de l’Arenacross britànic en 450 cc i compatriota seu, Greg Aranda. A més a més també hi haurà la Triple B, els estatunidencs Beny Bloss, Tyle Bowers i Justin Bogle, per fer augmentar, encara més, la qualitat a la pista del Palau.

Supercross freestyle

En freestyle, emoció i espectacle servits

El jove pilot alemany Luc Sckermann, líder del mundial FIM d’FMX i a un pas del seu primer títol, arriba a Barcelona amb la intenció de deixar el públic del Palau bocabadat amb el seu particular “front flip”, un salt mortal cap endavant que realitzen molt pocs riders al món i que es veurà per primer cop a la ciutat.