Els anglesos celebren una classificació històrica per a les semifinals

L’Anglaterra entrenada per Gareth Southgate i liderada per Harry Keane ha aconseguit un triomf solvent contra Suècia (0-2). Els anglesos han rubricat una classificació històrica per a les semifinals del Mundial, que ha fet embogir la parròquia britànica del centre de Barcelona. La selecció dels tres lleons no arribava a unes semifinals d’un Mundial des d’Itàlia 1990. Ara somien a guanyar un títol, que no han aixecat des que el 1966 es va jugar a casa seva.

Desenes de persones s’han reunit al pub Flaherty’s del centre de Barcelona per viure, enmig d’un ambient de futbol britànic, el partit que els ha tornat a dur a unes semifinals d’un Mundial 28 anys després. Els anglesos han explotat quan Maguire ha marcat el primer gol en el minut 30. A la segona meitat Suècia ha fet un pas endavant. Les grans aturades Pickford i el gol de Delle Alli (0-2) han tranquil·litzat la colònia britànica.

Dos suecs perduts enmig de la multitud d’anglesos

Al final, càntics i bogeria després d’un dels millors partits de la selecció anglesa en aquest mundial de Rússia 2018. Dos aficionats suecs no s’han volgut perdre un partit històric, perduts enmig d’una munió de seguidors rivals.

El Suècia - Anglaterra del Mundial es viu a Barcelona