Uns quarts de final d’un Mundial es viuen amb molta passió. I Barcelona no és aliena a aquesta febre pel futbol de seleccions. Els seguidors de l’Uruguai i França s’han reunit a L’Ovella Negra per seguir el primer partit dels quarts de final del Mundial de Rússia. L’enfrontament ha acabat amb victòria francesa per 0 a 2 gràcies als gols de Rafaël Varane i Antoine Griezmann.

La primera part, clau

El partit ha començat amb molt de respecte per part de les dues seleccions. A la mitja hora de partit només hi hagut una ocasió de gol per a cada equip. Però al minut 39, Rafaël Varane ha superat la defensa uruguaiana i ha fet el 0 a 1 davant la lògica alegria dels seguidors francesos.

Gol Varane a l'Uruguai - França

L’Uruguai no s’ha enfonsat i ha anat a buscar el gol, però Loris ha fet una aturada magistral d’una rematada de Martín Cáceres.

A la segona part, el cop de gràcia o de desgràcia

La segona part ha començat com la primera. Però al minut 61, una errada greu en el rebuig del porter Fernando Muslera ha permès a Antonie Griezmman fer el 0 a 2 definitiu. El gol ha assegurat la classificació de França per a les semifinals i ha deixat l’Uruguai sense opcions de seguir en la competició.