Uri Sans tornarà a defensar la samarreta del Júpiter la temporada vinent. El jugador arriba a la Verneda provinent del Sant Andreu Atlètic. L’equip quadribarrat va ser la destinació de Sans després de deixar el club gris-i-grana a l’inici del curs passat. Amb 28 anys, és un migcampista polivalent que pot jugar també de central.

Uri Sans vol l’ascens

Uri Sans ha estat lligat al Júpiter des de ben petit. El jugador és del barri del Poblenou i ha vestit els colors de la samarreta gris-i-grana des de la categoria de benjamí. Ara, en aquesta segona etapa, el migcampista confia a retornar el club a la Tercera Divisió.

El secretari tècnic del Júpiter, David Callau, coneix a la perfecció aquest migcampista ja que el va entrenar al Sant Andreu Atlètic. Callau creu que Sans ha de ser una de les peces fonamentals de l’equip la temporada vinent.

Amb l’arribada d’Uri Sans, el Júpiter té pràcticament perfilada la plantilla de la temporada 2018/19. El tècnic, Àlex Martínez, tindrà un equip molt jove que intentarà lluitar per aconseguir l’ascens.