Arthur Melo serà el primer fixatge del Barça de cara a la temporada vinent. L’acord entre clubs és total i només queda pendent la confirmació oficial. Arthur, de 21 anys, signaria un contracte per cinc temporades. Les xifres del traspàs rondaran els 30 milions d’euros més nou en variables. El migcampista brasiler es va acomiadar ahir del Gremio de Portoalegre. En una roda de premsa emotiva, Arthur va dir que estava molt il·lusionat de poder jugar en un club tan gran com el Barça.

Arthur Melo ocuparà la plaça d’extracomunitari que podria alliberar Paulinho. El brasiler serà la venda de l’estiu a can Barça. El migcampista tornaria al seu anterior equip, a la Xina. El Guangzhou va cobrar 40 milions d’euros del Barça i ara estaria disposat a pagar-ne 50 per recuperar el jugador.

Arthur Melo, primer, i després, Lenglet

L’altra operació que sembla imminent és l’arribada de Clément Lenglet.  El central francès ja ha començat la pretemporada amb el Sevilla i el Barça ja sap què ha de fer si el vol incorporar. El president sevillista, José Castro, va reiterar ahir que només deixaran sortir el jugador si es paguen els 35 milions de la clàusula de rescissió. Lenglet va arribar la temporada passada al club andalús i ha estat un dels jugadors més destacats. Amb 23 anys, Lenglet és un central de futur. El dia 9 de juliol, el francès haurà de viatjar a Benidorm amb el Sevilla si el Barça no ha fet efectiu el pagament a la Lliga de Futbol Professional.