L’Atlètic-Barceloneta ha començat amb bon peu la fase regular de la Champions de waterpolo. Els mariners han superat per 8 a 11 l’Spandau alemany, un triomf que permet els de Chus Martín afrontar amb optimisme una primera volta força complicada, amb cinc dels set partits que ha de disputar a domicili en un grup complicat.

L’Spandau 04, un rival incòmode

La Champions és la Champions i no hi ha equip fàcil. Tot i que l’Spandau no és dels favorits per guanyar-la, els de Chus Martín han hagut de suar de valent per aconseguir el triomf. Els alemanys han començat amb força i durant el primer quart han arribat a dominar per 3 a 1, amb un Restovic molt encertat, autor de dos gols. Poc abans d’arribar al final dels primers vuit minuts de joc, Aleksic ha fet el 3 a 2, que permetia encarar el segon quart amb menys pressió.

Spandau Barceloneta Champions waterpolo Miguel de Toro

La clau, el segon quart

El segon perídoe ha estat decisiu perquè l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit un petit avantatge que ha mantingut fins al final del matx. Miguel de Toro, que debutava en la competició, amb dos gols, Blai Mallarach i Alberto Munárriz, han permès als de Chus Martín imposar-se per 1 a 4. Al descans, 4 a 6, un petit avantatge però tot encara per decidir.

L’experiència és un grau

El tercer període ha estat molt igualat i ha acabat amb empat a dos. En els últims vuit minuts, l’Atlètic-Barceloneta ha estat capaç de controlar l’enfrontament i ha sabut mantenir les distàncies. Aleksic, Roger TahüllMiguel de Toro, màxim golejador dels mariners, amb tres gols, han sentenciat per tal de mantenir les diferències per acabar imposant-se per 8 a 11.

Triomf dels favorits

En els altres emparellaments del grup s’han imposat els favorits. D’aquesta manera, equips potents com l’Olympiacos, el Szolnoki o el Jug Dubrovnik  han sumat també la primera victòria. Aquests han estat els resultats:

• Jadran Split – Olympiacós (8-17)
  • Szolnoki – Kazan (13-10)
  • Jadran Carine – Jug Dubrovnik (7-12)