El Club Atlètic-Barceloneta ha conegut els seus rivals per la fase de grups de la Champions aquest matí. Els homes de Chus Martín han quedat enquadrats al grup A, juntament amb l’Olympiacos grec, el Jug Dubrovnik de Croàcia, l’Spandau alemany, el Jadran Herceg Novi de Montenegro i el Szolnoki hongarès. A més, les dues places que queden vacants d’aquest grup les ompliran dos equips procedents de les rondes de classificació prèvies a la Champions.

Olympiacos i Dubrovnik, els més difícils

El rival més perillós de l’Atlètic-Barceloneta serà l’Olympiacos, que va quedar segon classificat de la darrera edició de la Champions després de perdre la final davant el Ferencváros. Un altre contrincant complicat serà del Dubrovnik croat, que va finalitzar sisè la darrera edició. No obstant això, el Barceloneta parteix com un dels favorits per quedar entre els quatre primers.

Debutaran a Alemanya

A la part final del sorteig, s’ha determinat els partits que tindran lloc a la primera jornada de la Champions. L’Atlètic-Barceloneta s’estrenarà a la pista de l’Spandau alemany, en un partit que serà el primer pas de l’equip de Chus Martín cap a l’objectiu de guanyar la millor competició del món a nivell de clubs. Els barcelonins van finalitzar en quarta posició la passada temporada.