Dembélé i Araujo targetes vermelles
@FCBarcelona

El Barça recorrerà contra les expulsions d’Araujo i de Dembélé en el tram final del partit contra el Sevilla. La intenció del club blaugrana és esgotar totes les vies perquè els jugadors puguin estar disponibles per jugar el clàssic.

Les targetes de Dembélé i Araujo

Els dos futbolistes van ser expulsats en els últims minuts de la victòria del Barça contra el Sevilla. Ronald Araujo va veure la targeta vermella per una falta a Chicharito. L’àrbitre del partit, Mateu Lahoz, va considerar que la falta va “impedir una ocasió manifesta de gol” tal com va escriure a l’acta del partit. Dembélé també va veure la targeta vermella en aquesta mateixa jugada. El francès va anar a protestar a l’àrbitre, que el va expulsar perquè, segons va redactar a l’acta, li va dir “molt dolent, ets molt dolent”.

Ara el Barça hi recorrerà en contra perquè el Comitè de Competició deixi sense efecte les expulsions. Tot fa pensar, però, que és difícil que els puguin retirar les targetes vermelles. Aleshores la sanció seria de dos partits com a mínim per cada jugador. Dembélé, per tant, es perdria els partits contra l’Eibar i el Madrid i Araujo haurà de complir la sanció amb el primer equip i tampoc no podrà jugar amb el filial.