El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha marxat cap a Berlín per enfrontar-se a l’Spandau 04 en la primera jornada de la fase de grups de la Champions League. El conjunt de Chus Martín torna a la seva competició preferida i amb ganes d’arribar, una temporada més, a la final a vuit.

Primera volta amb cinc partits de visitant

El debut de l’Atlètic-Barceloneta a la Champions serà a la piscina de l’Spandau 04 de Berlín. Un equip que el tècnic, Chus Martín, defineix com “un rival difícil del qual tenim poques referències per a aquesta temporada”.

El sorteig, celebrat a finals d’agost a Barcelona, va emparellar els mariners amb equips potents com l’Olympiacos, el Szolnoki, el Jadran o el Jug. I el calendari també ha fet que els de Chus Martín juguen a la primera volta cinc dels set partits com a visitant. Aquest fet, pel tècnic mariner, “potser clau de cara a la classificació i que cal fer una bona primera volta per referendar el passi a la segona”.

Miguel de Toro, jugador CN Atlètic-Barceloneta

Debut de Champions per a alguns jugadors

Tot i mantenir gairebé tota la plantilla de la temporada passada, l’Atlètic-Barceloneta ha incorporat alguns jugadors pels quals jugar un partit de Champions serà una novetat. En el cas de Michael Bodegas i Milan Aleksic, perquè ho faran per primer cop amb els mariners i, per altres, com Miguel de Toro, perquè serà el primer cop que jugaran aquesta competició. Pel jugadors andalús, la Champions “és una competició que il·lusiona jugar-la, però que cal anar en compte i no cometre errades ja que el nivell dels rivals és molt alt”.