Sorteig Copa Rei Handbol 2020
@RFEBalonmano

Hi haurà duel català a la Copa del Rei d’handbol. El Barça s’enfrontarà al Fraikin Granollers als quarts de final després del sorteig fet aquest divendres al matí, al Palacio de Cibeles, a Madrid.

Barça i Bidasoa, caps de sèrie del sorteig

El sorteig ha estat pur amb una única condició. El FC Barcelona i el Bidasoa Irun eren caps de sèrie i, per tant, han anat per diferents parts del quadre. D’aquesta manera, blaugrana i guipuscoans no es trobaran fins a una hipotètica final.

Un cop determinats els dos caps de sèrie, la resta de sorteig ha estat pur. I la primera bola a sortir ha estat la del BM Granollers. Per tant, l’equip de Antonio Rama serà el rival dels blaugrana als quarts de final. Els dos equips ja s’han enfrontat aquesta temporada a la Lliga Asobal i a la final de la Supercopa Catalana.

Per la seva banda, l’equip de Xavi Pascual optarà a la setena Copa del Rei consecutiva. En l’última edició, els blaugrana es van imposar al Conca en la final disputada a Alacant.

El quadre de la Copa

Un cop s’ha fet el sorteig han quedat configurats els aparellaments de la competició amb els vuit equips participants. El quadre ha quedat de la manera següent:

Quadre Copa Rei handbol sorteig
@RFEBalonmano

Les dades de la final

La fase final de la Copa del Rei d’handbol, que enguany arriba a la 45a edició i es jugarà amb el format de final a vuit, es disputarà del 6 al 8 de març a la Caja Mágica de Madrid. Una instal·lació amb capacitat per a 12.500 espectadors.

Els quatre partits de quarts de final es disputaran el divendres 6 de març; les dues semifinals, el dissabte 7 de març, i la final de la Copa del Rei del 2020 es jugarà el diumenge 8 de març.