Al Barça les properes hores seran decisives per fitxar un davanter. Un cop operat Dembélé, que estarà sis mesos de baixa, el club ha enviat a la Comissió Mèdica de la Lliga l’informe de la lesió del francès perquè hi doni validesa i confirmi el diagnòstic. La Lliga té un termini de 72 hores per contestar i, si dona llum verda a l’informe, començarà el compte enrere del Barcelona per activar el fitxatge del nou davanter. El club disposarà, aleshores, de 15 dies per contractar un jugador.

Les condicions per fitxar jugadors

Aquesta incorporació ha de reunir un sèrie de condicions que redueixen l’àmbit que té el Barça per fitxar algun jugador: ha de ser d’un equip de la Lliga espanyola, de Primera o Segona Divisió, o ha d’estar a l’atur, per tant, queda descartat qualsevol fitxatge internacional. A més, si el Barcelona acaba fitxant aquest jugador només podrà jugar la Lliga i no la Champions. Des del club, la intenció és suplir les baixes de Dembélé i també de Luis Suárez, que va ser operat al gener del menisc. L’objectiu del Barcelona és incorporar un davanter ràpidament i que estigui a les ordres de Quique Setién com més aviat millor.

Ángel, Lucas Pérez o Loren

Ara per ara sonen tres noms per venir al Barça. Qui en té més opcions és Ángel. El davanter del Getafe té 32 anys i una clàusula aproximada d’uns 10 milions d’euros. Després també hi ha al càsting del jugador de l’Alabès Lucas Pérez, de 31 anys, i amb una clàusula que s’aproxima al 20 milions. I el tercer en discòrdia és Loren. El davanter del Betis, de 26 anys, té una clàusula de 60 milions d’euros.