Barça eliminat Copa del Rei
@FCBbasket

El Barça ha caigut davant el València per 78-82 i ha quedat eliminat de la Copa del Rei als quarts de final. Un mal final del tercer quart per part del Barça ha permès al València agafar una renda de 12 punts que ja no ha deixat escapar.

Intercanvi de ratxes a la primera meitat

El Barça ha començat el partit agafant les regnes al marcador gràcies a tres triples consecutius de Víctor Claver. No obstant això, un parcial de 0-7 ha permès al València acabar el primer quart per davant al marcador (18-19). La diferència a favor dels valencians ha augmentat al principi del segon període fins als 14 punts, ja que el Barça ha tardat quatre minuts a anotar. Els homes de Pesic han reaccionat abans del descans i només han permès sis punts del València els últims cinc minuts de la primera meitat. La diferència s’ha escurçat a tres punts abans del descans (38-41).

El Barça paga un mal tercer període

La igualtat s’ha mantingut els primers minuts de la segona part, però el Barça ha comès el mateix error que al primer quart. Un parcial de 0-9 a favor del València ha permès als homes de Jaume Ponsarnau tenir un avantatge de 12 punts al final del tercer període (52-64). El Barça ha remat contra corrent a l’últim període per tal de capgirar el partit gràcies a una gran actuació de Mirotic, que ha sumat 25 punts. Els blaugrana han escurçat les diferències a tres punts quan restaven set segons, però el València ha comès falta personal i ha impedit que els blaugrana llancessin de tres punts. D’aquesta manera, el Barça ha quedat eliminat de la Copa del Rei al primer partit i no podrà revalidar el títol.