El tècnic de l’Atlètic de Madrid, Diego Pablo Simeone ha parlat de l’eliminatòria de setzens de final que el seu equip jugarà contra el Sant Andreu a la Copa del Rei. L’argentí ha dit que serà una bona ocasió perquè juguin jugadors que normalment no gaudeixen de minuts a l’equip matalasser i que vol tancar l’eliminatòria el més aviat possible. Per als andreuencs, la visita de l’Atlètic de Madrid al Narcís Sala serà tot un esdeveniment que ha mobilitzat tot el barri.

L’Atlètic de Madrid s’enfrontarà al Sant Andreu amb un equip ple de jugadors no habituals. El tècnic, Diego Pablo Simeone, ha fet una convocatòria en la qual destaquen 6 jugadors de l’equip filial. Durant la roda de premsa prèvia al partit de Copa contra el Sant Andreu, l’argentí ha afirmat que aquest tipus de partits serveixen per donar minuts als jugadors menys habituals.

Jugadors Atlètic de Madrid, entrenant
@Atleti

La convocatòria dels matalassers

La llista de jugadors de l’Atlètic de Madrid està formada per 18 jugadors, dels quals una tercera part són jugadors del filial. Els futbolistes que estaran al Narcís Sala són Antonio Adán, Alex Dos Santos, Filipe Luis, Santiago Arias, Stefan Savic, Juanfran Torres, Francisco Javier Montero, Carlos Isaac, Thomas Teye, Thomas Lemar, Rodrigo Hernández, Gelson Martins, Víctor Machín “Vitolo”, Toni Moya, Nikola Kalinic, Ángel Martín Correa, Borja Garcés i Joaquín Muñoz.