L’entrenador del FC Barcelona, Quique Setién, ha assegurat que l’equip arriba molt motivat a aquest primer enfrontament després de l’aturada pel coronavirus. Aquest dissabte, a les 22 h, el Barça torna a jugar un partit de Lliga 98 dies després contra el Mallorca, un estadi que no visita des de fa més de set anys. El tècnic blaugrana veu el grup preparat i amb ganes per afrontar la tornada a la competició regular.

Mallorca, escenari per tornar a començar

El Barça torna a la Lliga amb l’objectiu de mantenir el lideratge de la competició. Els blaugrana són primers amb 58 punts, dos més que el Reial Madrid. L’entrenador blaugrana, Quique Setién, s’ha mostrat prudent a l’hora de valorar aquest primer partit: “Tots els entrenadors tenim aquest punt d’incertesa en el primer partit, ja que no sabem realment com respondrem a aquesta situació”. Tot i la incògnita, assegura que “la realitat és que estem molt bé i amb una gran motivació”. Setién també ha remarcat que l’equip ha de tenir la pausa i la intel·ligència necessàries per controlar els partits.

Luis Suárez i Leo Messi, recuperats

El Barça viatja a Mallorca amb gairebé tota la plantilla disponible. Setién no podrà comptar amb Ousmane Dembélé, que encara s’està recuperant, ni tampoc amb Lenglet, per sanció. En canvi, sí que tindrà Leo Messi i Luis Suárez, tots dos totalment recuperats de les molèsties i lesions que tenien. També hi ha viatjat finalment Semedo, després de saltar-se les normes del confinament.