Sergi Darder ha comparegut en roda de premsa davant els mitjans després de la desfeta contra el Celta de la darrera jornada, en què el conjunt blanc-i-blau va encadenar la tercera derrota consecutiva a la Lliga. El capità espanyolista ha assegurat que l’equip “és molt conscient de la situació actual, l’ha assumit”, i s’ha mostrat del tot convençut que el grup té temps “per capgirar la dinàmica”.

Sergi Darder: “Després de 30 de jornades, hem fet coses malament”

Sergi Darder, capità de l’RCD Espanyol, ha reconegut que equip i cos tècnic són conscients de la situació delicada per la qual passa el grup, i “hem fet autocrítica: a cinc jornades després de l’inici de la Lliga vam tenir mala sort amb errors individuals, 30 jornades després hem fet coses dolentes, no és mala sort, hem fallat”. Del que es tracta ara mateix és “de revertir la situació, encara queda temps, cada cop menys, però resten 12 partits per disputar i estic tranquil perquè cos tècnic i club, tots anem de la mà. Hem de començar a guanyar ja, no puc prometre que guanyarem, però sí que l’equip ho posarà tot per aconseguir la victòria”.

Cap dubte al voltant de la figura del tècnic, Diego Martínez

Sergi Darder també ha contestat les preguntes en què han qüestionat la continuïtat del tècnic blanc-i-blau, Diego Martínez, o si hi ha dubtes al voltant de la seva figura entre el vestidor i els capitans. El jugador mallorquí ha esvaït tota ombra de dubte: “A mi no m’han traslladat cap dubte, dins del vestidor no han entrat aquests dubtes, això són coses que surten a la premsa. És lògic que hi hagi crítiques, tant al Diego Martínez com a nosaltres, els jugadors, podem rebre crítiques per una situació que no és bona, però en cap moment no hem tingut dubtes de l’entrenador. Una ratificació del seu càrrec ara mateix no seria correcte en la meva opinió, perquè llavors voldria dir que s’han tingut dubtes i no és així”.

Darder s’ha mostrat molt optimista amb el desenllaç d’aquesta temporada per l’Espanyol: “No podem dir que està tot bé, hem de millorar coses i encara queda molt, hem de guanyar des de ja, amb la unió de tothom les coses sortiran, tenim assumida la situació però ara hem de demostrar que la podem canviar”.