Bruna Vilamala regala samarreta nena

Bruna Vilamala, jugadora del Barça, va tenir un detall molt emotiu amb una nena. La petita aficionada blaugrana va rebre un regal inesperat de la davantera quan va baixar de l’autocar. Vilamala va anar a buscar la nena i li va donar una samarreta amb el seu dorsal signada per tot l’equip femení. A més a més, li va dedicar per darrere (on sortia el seu dorsal) davant la cara d’estupefacció de la petita aficionada que, molt emocionada, no s’ho creia.

La seqüència va acabar amb una gran abraçada de Bruna Vilamala a una nena a punt de plorar de l’emoció. Una imatge realment emotiva i que s’ha viralitzat a les xarxes.

Un regal pel gran suport rebut

La història d’aquest regal de Bruna Vilamala a la petita aficionada comença amb un moment dur, quan la jugadora del Barça es va lesionar de gravetat el genoll dret. El trencament dels lligaments la va tenir més d’un any allunyada dels terrenys de joc, fins que al novembre va poder tornar a gaudir de minuts novament.

Durant tot aquest temps, la petita aficionada va enviar-li constantment missatges d’ànims i de suport en aquests moments tan difícils i Bruna Vilamala li ho va agrair amb la samarreta signada.