Semedo diu que per guanyar la Champions han de millorar

Semedo ha estat el jugador escollit per sortir a parlar a la prèvia del partit del Barça d’aquest dimarts al Camp Nou contra l’Slavia de Praga de la quarta jornada de la Lliga de Campions. El lateral s’ha mostrat confiat que l’equip contra els txecs donarà un pas endavant.

Semedo, convençut que l’equip millorarà

El defensa ha admès que l’equip ha de millorar, de fet, ha estat clar quan ha dit que “per guanyar la hem de millorar molt encara, però ho farem”. El jugador ha assegurat que contra l’Slavia “espero un partit complicat, però juguem a casa i ho farem bé”. Una victòria del Barça contra els txecs gairebé certificaria la classificació de l’equip per als vuitens de final de la màxima competició europea. El futbolista ha dit que els rivals que s’enfronten amb el Barça ho fan amb més ganes i que ells el que “busquem és la manera de corregir errors”. El defensa ha contestat a la pregunta de si el Barça és favorit a la Champions dient que “som el Barça i aspirem a totes les competicions”.

Semedo és un dels futbolistes que més ha utilitzat Valverde. Ha jugat tant de lateral dret com a l’esquerra. Respecte a aquesta posició ha explicat que “jugo on em demana el míster i intento donar al màxim per intentar ajudar l’equip a guanyar els partits”.