L’estadi Johan Cruyff és sinònim de golejada. El Barça ha tornat a oferir un festival de gols als més de 2.000 aficionats que hi han anat. En aquesta ocasió, les blaugrana s’han imposat per 5 a 0 al Llevant, un dels rivals més complicats que han passat per l’estadi culer. Aquest ha estat el darrer partit abans de l’aturada per seleccions i la posterior vaga indefinida del futbol femení.

Graham Hansen, clau en els dos primers gols

Aquest tram de la temporada està sent dolç per al Barça. Les jugadores de Lluís Cortés han aconseguit aquesta setmana la classificació per als quarts de final de la Champions, per cinquè any consecutiu, i continuen líders a la Lliga. Abans de l’inici del matx, Gemma Gili, exjugadora blaugrana i actualment al Llevant, ha rebut un reconeixement per part del Barça. Amb el xiulet inicial, el Llevant ha exercit una pressió molt intensa que ha dificultat la sortida de pilota de les blaugrana. Aquesta intensitat ha comportat que les blaugrana no creessin tant de perill com en altres ocasions. Però, al minut 41, Graham Hansen ha trencat l’empat amb una gran rematada després d’una centrada lateral de Leila. Quatre minuts més tard, la mateixa Graham ha estat objecte de penal després d’una cursa en solitari. Alexia Putellas ha estat l’encarregada de transformar-lo i fer pujar el 2 a 0 tot just abans del descans.

Tres gols en els últims tres minuts

A la segona meitat, el Llevant ha continuat buscant el gol per retallar diferències. La defensa blaugrana, però, s’ha mostrat molt contundent i segura al llarg de tot el matx. Amb el partit controlat, les blaugrana han sentenciat en els darrers tres minuts de partit. Al minut 88, Hermoso ha aprofitat un refús dins l’àrea petita per fer pujar el tercer al marcador, i el seu primer al compte particular. Un minut més tard, la mateixa protagonista ha etzibat un xut creuat per sentenciar el partit. Hamraoui ha arrodonit el festival golejador convertint el cinquè gol, després d’una centrada de Candela. Un partit que certifica les bones sensacions que estan mostrant les blaugrana en aquest tram de la temporada.