El CF Muntanyesa ha guanyat per 4 gols a 0 el CE El Catllar en la novena jornada del grup 2 de la Primera Divisió catalana. Els de Nou Barris continuen invictes i ja porten nou victòries consecutives.

Primers minuts molt intensos

Els dos conjunts han començat el partit amb molta intensitat i han comès una gran quantitat de faltes. Tot i la duresa del joc, l’àrbitre no ha mostrat cap targeta fins a l’últim tram dels 45 minuts inicials. Tot i les aturades al joc, els homes de Dani Andreu han dominat la possessió i les ocasions. Pedro Garcia ha obert el marcador al minut 42 aprofitant una bona passada de Sergi Arimany. Una gran aturada del porter local, Víctor Colchero, ha permès a la Monta anar al descans amb avantatge.

Monòleg del líder a la represa

La segona meitat ha accentuat més el domini local. Els groc-i-negres han creat moltes ocasions i no han patit en defensa. El segon gol de la Monta ha arribat al minut 69 gràcies a una gran definició de Brian Canalejo, tot aprofitant un refús de la defensa visitant. La fatiga s’ha notat al rendiment dels visitants, que no han aconseguit evitar la golejada. Sergi Arimany, amb un gran remat de cap, i Aleix, aprofitant una badada de la defensa, han sentenciat al Catllar i han posat el 4-0 definitiu. El resultat s’hauria pogut inflar més, però la Monta no ha marcat el penal xiulat al minut 90.