El RCD Espanyol B ha guanyat per 1 a 0 l’Hèrcules a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Després de sis jornades, els jugadors de Luís Blanco s’han retrobat amb la victòria, no guanyaven des de l’11 de desembre quan van superar el Formentera per 1 a 0. Una victòria contra l’Hèrcules, un rival directe a la part alta, que deixa els pericos quarts amb 36 punts.

Igualtat en el joc fins el gol de l’Espanyol B

Enfrontament entre un Espanyol B i un Hèrcules que estan situats a la parta alta de la classificació, separats per pocs punts i que estan lluitant per aconseguir l’ascens de categoria. Això s’ha vist en els primers minuts del partit, que han estat molt igualats amb un conjunt alacantí arribant clarament a la porteria de Fortuño. Però ha estat el filial perico el que s’ha avançat al marcador en una bona jugada de combinació. Abde ha pujat per la banda dreta i ha fet una passada per Antonio Roca, que ha assistit a Becerra, que sol dins l’àrea ha superat Carlos Abad. Amb el marcador a favor els de Luís Blanco han començat a dominar el joc. Han pogut tenir alguna ocasió més, però amb el gol de Becerra s’ha arribat al descans.

El filial manté l’avantatge del gol de Becerra

L’Hèrcules ha tingut ben aviat una ocasió després del descans. Christian Cedres ha posat a prova Fortuño amb un xut que el porter ha pogut agafar amb les dues mans. Altre cop l’Hèrcules ha tingut ocasió de marcar en una centrada des de l’esquerra que Alvarito ha rematat fora. El conjunt alacantí ha estat més intens en el segon període, Jack Harper ha tingut ocasió de fer l’empat, però la defensa ha tret la pilota. La resposta perica una arribada per banda esquerra que no ha pogut rematar Becerra al segon pal. hi ha hagut uns minuts de joc boig sense que cap dels dos conjunts dominés la pilota. En una jugada d’estratègia l’Hèrcules ha tingut ocasió de marcar amb un xut de Raúl Ruiz, que ha pogut refusar la defensa perica. En els darrers 15 minuts el filial s’ha tancat en camp propi i els de Manuel Escobar han buscat l’empat amb molta insistència. Al final el gol solitari de Becerra ha donat els tres punts a l’Espanyol B.