El CN Poblenou rebia la visita del BUC en la tretzena jornada de lliga de la Divisió d’Honor B masculina de rugbi. Els dos equips barcelonins han lluitat de valent per guanyar el derbi, que ha acabat guanyant el BUC per 12 a 23 en un enfrontament molt intens.

Monòleg del BUC a la primera part

El BUC ha dominat de forma clara durant la primera meitat de l’enfrontament, ja que ha arribat a la mitja part amb un resultat de 0 a 23. El conjunt de la Foixarda ha estat molt contundent en defensa, en què s’han mostrat molt sòlids per frenar els atacs del CN Poblenou. En atac, els visitants han jugat encara més bé, especialment Hernán Pintos, que ha fet 13 punts per al seu equip als primers 40 minuts.

L’esforç del CN Poblenou es queda curt

El BUC havia agafat un avantatge ampli a la primera part i el CN Poblenou necessitava posar-se les piles si volia guanyar el partit. Els locals han estat molt intensos i ofensius durant la segona meitat, han aconseguit 12 punts que no han estat suficients per emportar-se el derbi. El BUC n’ha tingut prou amb defensar per mantenir el resultat, ja que els visitants no han fet ni un sol punt durant la segona meitat.